Kiraz53 Tiiffany bebek kiloları kiyaslanmaz her bebek bir degil Bi sıkıntı olsa zaten doktor söyler az veya çok diye
elaymoms Kiraz53 çok haklısın ben geçen gittiğimde normalde 31 haftalıkdim. Kilosu 1480gr 2 hafta geriden geliyo 29 haftaya uyumlu dedi doktor . (Farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım depremden dolayı) şimdi burda böyle post görünce ister istemez karşılaştırıyorum ve uzuluyorum .😔
Kadriye_Aksoy Avakado1 ultrason fotoğraf onda EFW nin karşısında yazıyor daha miniciktir 25 den sonra hızlı kilo almaya başlar demişti bana da doktorum ☺Benim oğlum şuan 28+5 geçen hafta kontrolde 1060 gr olduğunu ögrendim😌
Anneolmak93 Tatli-cadim2023 30 haftyken 2 kiloydu 35 de gittim gelişimi durmuş 33 hafta da kalmış bebegim sadece 200 gram eklenmiş üstüne 🥹🥹
Yildiz34 Hiats masallah. Benimkiler de ikiz, suan 21. Haftadayiz. Gecen hafta yani 20.haftada ikisi de yaklasik 350 gr di. Nasil gidiyor son haftalarin. Bwj simdiden zorlanmaya basladim. Hatta korkmaya basladim 2 tane diye
Oz_se Cismmpoyraz48 35. Haftadayiz suyum azalmis malesef gelisimi durdu diyebilirim 2.700 gr da kaldik
Hamis8 Oz_se suyu azalanlar için havuç suyu önerildiğini duymuştum isterseniz bi araştırın belki faydası olur
Mrvrlblkn Oz_se ben de bugün 35.hafta oşdum. Doktor suyumun azaldığını söyledi. Sizin suyunuz kaç aynı şeyi yaşıyoruz sanırım benim bebeğim 2435 gr
Tanembebek5 SaHil_Hayat erkek mi bebeğiniz maşallah 🧿benim de yarın kontrolüm var bakalım biraz öndeydi kilosu bu ay nasıl oldu bilmiyorum 26 da 1.75 grdı fazla büyümüş dedi gebelik şekerime baktı ama şükür bir şey çıkmadı 😅
Yaseminkadir SaHil_Hayat ayyy benimkide 26 haftalık yarın gidip bakicam inşallah güzeldir kilosu sizinkine maşallah 🥰🥰tombik bayılıyorum
SaHil_Hayat Tanembebek5 kızım olacak inşallah ♥️ normalde biz de baya bi önden gidiyorduk ama doktorumuz kızmıştı normal doğum istiyoruz çünkü zaten şuan da haftasından önde maşallah 🧿
2bebegim Tiiffany şimdi taze taze Dr dan çıktım😅🤰🏻 33 hafta 2550 dedi bayramdan sonraki hafta final bakalım nasipse 😇💃
Cyln31 2bebegim sizin bebeginizede kilosu için önden gidiyor dedimi doktor bende pazartesi günü gittim 32+5 ti Ogün 2300 kg dı iki hafta önden gidiyir dedi