Samye18 Kızlar 7 haftalık gebeyim greyfurt yenir mi bir zararı var mı folik asitte kullanıyorum bu arada
Sedaelt Samye18 yenir ya da yenmez diyemeyeceğim ama ben internetten araştırıp bir ara çok yedim üstelik griptim çok iyi gelmişti 🥹
GY1994 Samye18 benimde o haftalar da çok fazla canım istiyordu günde 2 tane yediğim oldu hiç bir zararını da görmedim. Ama tabi siz yine de abartmayın😊
Papatyaa_01 Samye18 ben iki güne bi yerim, aslında günlükde yerim ama tuz atıp yiyorum tuzsuz yiyemiyorum, tuz atıncada günlük tuz sıkıntı olur diye 2 güne bir yiyorum
Samye18 GY1994 ay iyi bari ya şimdi dün aldım ablam da yeme bence dedi bu aylar greyfurtun taş düşürme etkisi varmış nolur kokmaz doktora sor öyle dedi benim de ekşi diye yiyesin geliyor
cherryblossom7 Samye18 ayva üzerine limon sıkıp yemenizi tavsiye ederim bulantınızı hafifletir bir de tuzlu salatalık ve su :)
Ada_ada Samye18 Ben transferden sonra bol bol yedim, bir şey olmadı. Ama kan sulandırıcı kullanmaya başladıktan sonra yememeye dikkat ediyorumc, yesem de tadımlık. Kan sulandırıcı etkisi olduğu için, iğne ya da aspirin kullananlarda pek iyi olmuyormuş.