3Tospikannesi Sila66 günaydın nasılsın ne zamandır yoktun heralde göremedim seni 🥰 Ben dalin set düşünüyorum kullananlar memnun
Pudinghh Bende ecos3 deterjan aldım içeriği çok temiz bir ürün şampuan ve vücut losyonu olarakta yine ecowell in ürünlerini aldım ama daha kullanmadım bunları almadaydım 2. Tercihim green clean alırdım içerik olarak oda Vegan içeriği temiz ürünler
Gizzgzz Sila66 günaydın :) minoris aldım beğendim valla güzel temizlik kokusu var parfüm falan kokmuyor
Aynenkanka Sila66 incia ve siveno aldım kuzum.. hangisi indirimliyse onu alıp stok yapıyorum. Tenine direkt deymeyecek şeyler için de unibaby aldım puset örtüsü nevresim battaniye vs yıkamaya diye
Aynenkanka Sila66 içeriği temiz ve kokusuz gerçekten ben çok beğendim aşkım bak ♥️ e bebekte zaman zaman indirime giriyor
NobleMom Sila66 ben ilk dalan roxy almıştım kızımda. Lavantalı sabun kokusu vardı. Herşeyi çok iyiydi ama bazen kıyafetlerin üzerine yapışıyor erimiyordu sabunlar. Sonra duru doğal granül matik aldım. Ben biraz sabuncuyum bebek kıyafetleri konusunda. Ondan çok memnun kaldım. Şimdi tekrar doğum yaptığım zaman duru alacağım 🌸