Seyma_58  ay ben dayanamayıp yaptım akşam yaptığım zamanda bakmamıştım nasılsa olmaz diye sanki hayalet çizgi var gibi beyaz ışıkta belli oluyor ama ben görmek istediğim içinmi görüyorum sizde görüyormusunuz🥺
Seyma_58 Seyma_58  bide şöyle yan da sanki gözüküyor
Seyma_58 Beyza001 ay hiç bakmadım açıkçası akşam 10 gibi falan yaptım koydum nasılsa yok diye ama evvelsi günde yapmıştım oda böyleydi ondan gaza gelip yaptım cuma adet günüm olmazsa bekliyimde duruma göre kanda çıkar inşallah
Seyma_58 Gbbc yine üzülücem diye bakmadım bide unuttum ama şöyle kuruma çizgisi gibi değil sanki önceki günde böyle çıkmıştı 2 gün bekliyimde kan veriyim 🥺🤲
Ahsenveannesi Seyma_58 bu kadar geç bakılam testin değerlendirmesi yanlış olabilir tekrarlayıp 5 dk içinde bakmak lazım
birgaripana_ Seyma_58 var var benimkinin aynısı dakka makka anlamam ben var oğlu var 🤭 iki gün sonra bi tık daha koyusu çıkar inşallah.
Dilaraa23 Seyma_58 Allah gönlüne göre versin inşallah canım, bende kürtaj yaşadım daha önce şuan 38 haftalık hamileyim inşallah sanada nasip olur dua edicem 🌸💜