cansubuluttt Busra9696 sabah ıncırle zeytınyagını bekleterek ye ac karnına mukemmel acıcı. Eger gecmezse aksam uzerı ıcın kayısı kompostosu
PrensinAnnesi61 Busra9696 3 gündür ölüyordum kabızlıktan bugün doktor bir fitil verdi içim boşalsın diye baya iyi geldi ama ekmek yememeye başladım demir ilacından olmuş sanırım onu da bir kaç gün kes bakalım dedi kuru kayısı bol su bol meyve lifli olan her şeyi yiyorum ekmek de katılaştırıyor sanki onu da yemiyorum 😂 dün gece zeytinyağı içmiştim 1 yemek kaşığı o da iyi gelmişti… Avakado diyorlar onu da deneyeceğim
Melo86 Dr kabuklu kivi ye dedi gunluk 1 tane ise yaradi ama ben urtiker olunca alerjik olabilir diye duphalac verdi mecbur kaldıkça cok zorlanirsam ictim +gün kurusuyla idare ediyorum birde semiz otu ve eksi ot(kuzu kulağı) bende işe yarayanlar
Canimucizem Busra9696 şeker problemi olmayacaksa sabah uyanır uyanmaz iki tane kuru kayısı üstüne su canım ben onunla şifa buldum resmen ömrümde hiç yasamamistim çok duzenliydi 6. haftada bir başlamıştı kayısı ile çözdüm şeker sorunu var bende dikkatli gidiyorum ama iki tane kayısı ile sorun yaşamazsın demişti doktorum evde ölçüm yapıyorum sıkıntı hiç olmadı sende bir dene istersen çok memnun kaldım ben bir de yeşil mercimek tüketmeye çalış hem bebeğe faydalı hemde bağırsakları yumuşatıyor cidden