AdinsMom Htccprz bi kaç gün önce bi arkadaş da açmıştı bu postu abim gazeteci o söyledi onlara gitmiş haber ben de araştırınca gördüm maalesef
babyasyanil Analık hakkı olayı özellerde de var sigortasızsanız sigortalı fiyat ödüyorsunuz. Kaynarca yüzyıl hastanesinde çalıştım analık hakkından yararlanılıyordu
AdinsMom babyasyanil pendik yüzyılda düşündüm ya da delta da nasıl oluyor acaba bu analık hakkı denilen şey
Rabissssscee 8 sene boyunca bekledik tüp bebek dahil tüm tedavileri denedik bir kaybım var rabbim düşürmesin ama kayıt için bile gitmedim devlete eşim, ailesi falanda özele gitmek en çok senin hakkın devlet şurada dursun para bulunur diyorlar sağolsunlar. Şuan muayene için 250 veriyorum doğum sezaryen 7.500-8.500 müş 16+6 olduk nasipse
AdinsMom Rabissssscee ay haziranda da zam gelicek diyolar işin kötü yanı😕 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallahh
babyasyanil AdinsMom onu kayıt yapan arkadaşa söylüyorsunuz ben kayıt açıyordum analık hakkından yararlandırıyordum sigortalı ücreti alıyordum bi konuşun isterseniz
derya61_ Sahnedekimadam bu nasıl mantık parası yetmeyen mecbur devlete çok paranız var sanırım gözünüze gelmiyor zam.
Sahnedekimadam derya61_ Onu demek istemiyorum… ulaşılabilir olsa günde bir doktor 100 kişi alsa özeldeki hizmetten memnun kalmazsın… devletten farkı kalmaz .. imkanım var hem özele hem devlete gidiyorum bu arada.Devlette doğum yapıcam🙏🏼
Evafor derya61_ Sahnedekimadam kusura bakma ama burda güney hst var sen daha çıkmadan falcı gibi Dr iki yorum yapıyor bı ultrason sen daha odada iken başka hasta gelmiş oluyor hee bide seni çağırıyor içerde hasta varken bir muane sadece 450 TL neyin kafasını yaşıyorsun neymiş özel zamlı diye giderms git kimene ver 25 bn TL acıbadem de dogym yap kimene
Pamuk Ben 2 ayrı özele gittim bana korkunç şeyler soylediler. Ama devlette 2 tane doktorum var çok seviyorum ☺️☺️
derya61_ Sahnedekimadam böyle desen sorun yok ben de hem özel hem devlet takipliyim. Cidden Rabbim muhtaç etmesin devlete. Trabzonda felekat….
Sahnedekimadam derya61_ Mesela ben sağlığımı ve bebeği emanet olarak hastanemden memnunum, ama o kadar çok gebe varki , ne bebeği gösteriyorlar ne oturup ne yediğini içtiğini konuşabiliyorsun.. Özele gittiğimde 20 dakika bebeği izliyoruz , hastası az çünkü 🙏🏼
Premsesssprenss ysmnprltn gece gece bu yoruma çok güldüm 😀 gerçekten her şey gibi çocuk da geçen sene daha ucuza geliyordu 😀😀
Burcufunda AdinsMom daha yeni doğum yaptım Asya hastanesinde 8500 TL ödedik sigortalı sezeryane zam sordum iki gün önce yok dediler yine mi geliyormuş şaşırdım. Gebeliğim riskli geçtiği için önce devlete gönderdiler eltimin ebelik yaptığı eğitim araştırma hastanesine gittim üç defa afedersiniz sedye kan içindeydi yatamadım benden önce kürtaj işlemi yapılmış Her yer kanlı peçeteler çöp kovaları ağzına kadar dolu halde çıkar çıkmaz eşime özel takipli olduğum doktora gidelim dedim. Bize mi denk geliyor anlamadım devlette doğum yapıp memnun kalan insanlar da var her hastane bir de değildir elbette ama ben ne zaman devlete gitsem koşarak kaçtım 😊