Gultsn35 Olan var mı yarın sezeryana alınıcam. 2 tane kistim var onları da alıcak doktor. Kaç saat sürüyor nasıl bi süreç yaşayan varsa benimle paylaşabilir mi?
DeustchBurcu Gultsn35 benim kistimi açarken kestiği için almak durumunda kalmış doktorum, ekstra bi süre değildi..
Mello29 Gultsn35 Benim doktorum hazır acmisken alıverdim kistini hastaneye söylemedim ekstra ücret alirlardi dedi öyle haberim yoktu yani 2 gün sonra ögrendim 😂
as_af Gultsn35 🙋 bu durumu birinin daha yasayacagini dusunmezdim😄 bebegik ciktiktan 45 dk sonra cikmisim ben. Kist rahmime bagirsaklarima falanda yapismis. Doktor sagolsun sezeryan diye girdigi ameliyattan tam tesekkullu temizlik yaparak cikmis😅
cansubuluttt Gultsn35 benım hamılelık sonrasında 15m kadar buyudu bı kuculuyor bı buyuyor en sonunda hamılelıge krar verdık hamılelıkte bır baktım yok senelerce ugrastıran kıstı bebek yok etmıs 😂😂
Sahnedekimadam Benimkileri almıyorlar sanırım büyük diye , sezaryende çok kanama oluyor diye riskli dediler .. 😵💫
Gultsn35 Mello29 aa ne güzel bizim doktor hastaneye bilgisini verdi bile demek ayrıca bi ücret alcaklar onu da öğrenmiş olduk 😂
Acemianne8 as_af ben de nisanın on birinde oldum aynı sizin gbi olmuştu sonrasında bi tedavi falan gerekiyor mu kist tekrarlanır mı
Sahnedekimadam Gultsn35 Kesin değil öyle düşünme olmayadabilir , hatta küçüledebilir ama almak istemeleri şaşırtı beni
Gultsn35 cansubuluttt ama çikolata kisti miydi? Benımkılerin küçülcegini hiç sanmıyorum nedense. Daha öncede ameliyat oldum 1 ay sonra tekrarlamıştı