ttugba92 sabahin 7 sinde elimde cisli cubukla sarsarak uyandirdim adami. Dusundukce hala guluyorum. Oncesinde supriz yapip soyleyecegim diye karar vermistim aslinda ama Hic pozitif gorecegimi tahmin etmedigim icin gorunce sok olmustum. Adam da sok olmustu :D
Dahayokveannesi Eşim calisiyordu bende saglik ocagina gitmistim saglik merkezini aradim sonuc nedir diye hamilesin der demez hemen esimi arayip hamileyim demistim 🤣🤣
Tuba_44 Çok istedim olunca oğlumla beraber süpriz yapıp söylemeyi ama depremden bi hafta sonra öğrendim sadece ağlayarak ne yapacaz şimdi dedim :( çok şükür yine de Allah hepmize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Burcufunda Selinaksu91 Benim eşim testi gidip kendi aldı ben yok diyordum 🤣 baktım çift çizgi dışardan gelmesini bekledim gösterdim ahaha biliyodum deyip kucağıma atladı 🤣🤣 çok bi sürprizii kalmadı yani ama hayalim şeydi uykusundan uyandırıp söylemekti 😊
Turna44 Hormon testi için gitmiştim. Yerleşme kanamasını adet sanmışım meğer banada süprüz olmuştu o yüzden hemen arayıp demiştim eşimde. 😃 İkimiz aynı anda şoklandık yani