meryemsareveannesi21 ysmnprltn ben tutup kendimi denemek istiyorum ama eşim tutmama izin vermedi oyüzden tutmuyorum 35 haftalık hamileyim son günlerim diye dayanamayacağımı düşünüyor
DeustchBurcu ysmnprltn Gerçekten ciddi ciddi ahirette meleğe hesap verir gibi cevap verdiler ya diyecek başka bişeyim yok😂
Aysunackbs ysmnprltn son haftalarımdayım doğumum arefe günü doktorum uykuya tutturabilirsen tut dedi bu gün uykuya tutturup orucumu tuttum ama eğer uyumasaydım asla dayanamazdım tutmak isteyenler doktoruna danışıp bu şekilde tutabilir bence
Gamzeliii77 ysmnprltn ben 11 haftaligim kendimi denemek istedm tuttm çok sükür ne açlık ne susuzluk çekmedim
Cyln31 Ben bugün tuttum yarın ara verecem obur gün tekrar tutucam güzel geçti bugün ama bebek çok kasiliyordu gün boyunca iftardan sonra gecti
Hu-zu-rum ysmnprltn vallaha ben 36+1 haftaligim bugün bi deneyim tutabilirsem 1 gun yiyeyim 1 gun tutayım dedim olmuyor zorlanıyor insan bide küçük yaşta çocuk olunca
Esmanur_12 11 haftalık gebeyim ben tutum ama ileri hafta olsaydı tutmazdim ogluma hamile vaktim 35 haftaliktik tutamadim aclika dayanamadim🥴🥴
Nazliicann3472 8+5 bugün tuttum ama son 3 saatte bebeğin olduğu yerde sancılarım oldu hafif belime vurdu. Yemekten sonra da mideme aşırı bir ağrı girdi hala ağrıyor arada ve bebeğin olduğu yerde de sancı var o yüzden artık tutmayacağım riske atamam malesef..
19-85smya Ben hafiz hocayım ama kesinlikle hamileyken oruç tutamam bebeğe yazık oda oruç tutmuş gibi olur bebek oruç tutarmi
Nazli_akn32 Çok tutmak istiyorum fakat bebeğim için tehlikeli olur diye tutmuyorum 8+4 günümüz. Doktoruma sordum fakat tutmamamı önerdi bebeğim gelişiyormuş ve susuz kalması tehlike yaratabilirmis o yüzden tutmuyorum 🥺