eemine1 Merhaba happymom anneleri sizce normal banyo takımı mı almalıyız yoksa katlanır olanlardan mı sizce hangisi daha kullanışlı olur
Duruyubeklerken eemine1 katlanılabilir küvet almıştım çok memnun kaldım heryere kaldırabiliyorsunuz saklaması kaldırması kolay yer tutmuyor
Busel eemine1 çok kırılıp katlaniyor diyen vardı etrafımda kullananlarda kova birden kapanıyor vs dediler ben normal küvet aldım hatta eşim ayaklı kuvetlerden aldı egilmeyeyim diye koyacak yerim var o yüzden cok takılmadım katlanmamasına
Paramedik16 eemine1 ben trendyoldan aldım spetkitchen sayfasından dikkatli kullanımda kırılmaz bence yani
eemine1 Busel evet bende aynen bu şekilde duydum çabuk kırlıyor, kova aniden kapanıyor vs teşekkürler
Rrahimee eemine1 katlanan yerleri sert üzerine bastirmadiginiz sürece kapanmaz yer sıkıntısı olduğu için bende takımın tamamini katlanır aldım kovayı kapatmak için üzerine bastirmam gerekiyor öyle hemen kapanan bı ürün degil
Duruyubeklerken eemine1 hiç kapanmıyor kızım 4 yaşında hala içine girip su doldurup oynuyor. Allah nasip ederse Şimdi ikinci çocuğumda da aynı küveti kullanacağım taş gibi.
Dogaclk eemine1 bence normal kuvet ve mumkunse en buyugu. Cunku cook uzun sure onda yikaniyorlar. Yazin balkonda icinde oynuyor vs. Kizim 18 aylik hala onda yikaniyoruz. Katlanan kuvetlerin omru daha kisa. Babyjem bizimki.