minikmucizeemaak Kızlar dün kontrole gittiğimde Smear testi de yapıldı. Aynı şehir deki hastanede yaptırmadım devlet hastanesi bı arada. Sonuç kaç güme çıkar sonucu nerden göreceğim bilginiz bar mı ?
yesillimonn minikmucizeemaak 3 gün içinde çıkıyor. Ben hastanenin uygulamasından sonucu görmüştüm e nabız da çıkar mi bilmiyorum.
yesillimonn minikmucizeemaak Hastanenin kendi uygulamasi oluyor cnm indiriyorsun telefona her hastanenin olmuyor eger gittiğin hastanenin uygulamasi varsa tıbbı sonuçlar bölümünden bakabilirsin
Nurse2018 minikmucizeemaak e nabızda gözükmüyor canım pozitif geldiyse seni arıyorlar negatifse aramazlar nerde aldırdıysan bir ay sonra git sonuç için onlara düşer
minikmucizeemaak Mothertea ben devlet kontrolündeyken yapalım dediler yaptırdım ama ne sonucu nasıl alacağımı ne ne zaman çıkacağını söylemediler
Mothertea minikmucizeemaak Ben direk labavatuar bölümünden öğrendim doktorumu arayıp öğrendim Canım devlette biraz geç çıkar diye oraya gitmedim beklemek insanı geriyor kan vs için bende normalde devlete gidiyorum
minikmucizeemaak Mothertea Bende kan vs de özele gidiyorum tam tersi bunu öyle kontrol amaçlı gittim bide folik asit yazdırayım dedim o arada sordu yapıldı mı diye yapılmadı deyince yaptı
Nurse2018 minikmucizeemaak canım benden de almıştı gebelik öncesi kadın doğum doktoru ben sağlıkçı olduğum için kendi sonucuma kendi sistemimden baktım gitmedim tekrar
minikmucizeemaak Nurse2018 İnşAllah kötü bir şey çıkmaz ❤️🤲🏻 Kadın Doğumdan sıra mı almam lazım peki bayramdan sonra giderim nasipse
eylulmihrasmom minikmucizeemaak e nabızda gözükmüyor hastaneye gidip patolojiden sonucu alabilirsiniz devlette 3-4 haftada çıkıyor smsle bilgi mesajı geliyor. yani bende öyle olmuştu