Tugcemmmm Kızlar kaç kilo verdiniz hastaneden hemen çıkınca ben 18 kilo aldım ama hemen vermek istiyorum eski halime nasıl dönebilirim tavsiye edebilir misiniz 3 Nisan da doğumum olacak çok takıntı yaptım 😔
DeustchBurcu Tugcemmmm 65le hamile kaldım, 74le doğuma girdim. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 66ydım. Hiçbişeye dikkat etmedim, emzirmek en güzel spor, müthiş kalıri yaktırıyor 🌸
Edafmo Tugcemmmm doğumdan ertesi gün eve geldiğimde yalnızca 4 kilo gitmişti. Kızım 3kilo doğdu zaten😂 şuan 45 günlük toplamda 16 kilom gitti
Paramedik16 Tugcemmmm 50 kilo ile hamile kaldım 20 kilo aldım (ikiz) 70 le doğurdum 2 Ocakta şuan 52 kiloyum ekstra hiç bişey yapmadım kendi kendine gitti valla
Mello29 Tugcemmmm 15 kilo aldim sezeryandan 1 hafta sonra ödemim gidince 10 kilo vermistim ama su 5 kiloyu veremiyorum bir türlü 1 ay gecti emzirirken vermek cok zor
9ay10gun Tugcemmmm doğumdan sonra bir kilo bile vermemiştim 🤣 haftalar sonra vermeye başladım serumlar fln iyice sisirdi ödem yaptı bebek çıktı leş çıktı fln yok gram vermedim sonra 13 kilo almıştım 23 kilo geri verdim 😃 ikinciye hamileyim 15 kilo aldım bakalım inşallah verebilirim yine
SecilM Tugcemmmm toplam 13 kg aldım. Doğumdan eve geldiğimde 8i gitmişti. Kalan 5 kg ve eski formuma da 4 ayda kavuştum. Hatta hamilelik öncesinden bile 2 kg eksiğim , oğlum 1 yaşında😅 Formül: emzirmek, ve hareketli , ağlayan bir bebek 😅
eseaydin1 Tugcemmmm 72 ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim 10 gün sonra 76 düştüm hamile kaldığım kiloya geri döndüm ama emziriken kilo vermek yerine geri kilo aldım 😅 81 gördüm tartıda sonra dedim bu böyle olmayacak fazla da dikkat etmedim yediklerime ama kilo verdim şuan 75 im