benaslindayohum Melisa-82 herkeste hemen belirti olmaz ki canım ilk hamileliğimde sadece adetim gecikmişti ve 15 gün falan geçti ondan sonra böyle silik gördüm 🤗 hayırlı olsun
Melisa-82 21_21 insallah cnm çok heyecanlıyım ama belirtim hiç yok sadece dişlerim çok sızladı ıkı haftadır alakası varmı bilemiyorum 🤷♀️
21_21 Melisa-82 benimde hiç belirti yoktu annem dedikodu ben sana çok dua etmişim bu ay sen hamile kalacaksın onun hisi içime doğdu ve gidip test aldım ve pozitif çıktı
Hatice5461 Melisa-82 kişiden kişiye belirtiler hassasiyet değişir inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🤲🌸
Melisa-82 21_21 Allah bağışlasın cnm insallah bende hamileyimdir bende kan testi yapacam evde kendim bakalım ne çıkacak ☺️
Melisa-82 Hatice5461 amin Allah razı olsun duga edin insallah bugünkü test çizgi bugün biraz daha güçlü bakalım hayırlısı Allahtan🌺
Hatice5461 Melisa-82 dualar hep birbirimize inanıyorum çok güzel olacak sonucu 🤲ama bence adetiniz 2 gün geçsin idrar testi yapın net çıkacak 1-2 gün bunu düşünmeyin derim 🌸güzel haberler bekliyoruz 🙏