ZeyooZ oykuannesi demirsiz. Yani sezaryen falan olursa demirli nasıl kullanılıyor ki? Evet herkes de pek bi öneriyor valla bilemedim ya. Maksat toparlaması değil mi
oykuannesi ZeyooZ demiri yanda yada bel kısmında oluyor herlde bilmiyorum kii. Sıkı tutması önemli bencede toplasın yeter ama bilmiyorum nerden alcaz 🧐
Mrry oykuannesi bende bu korse mevzusunu düşünüyorum genelde sezeryan da olsa kullanmak istiyorum arkadaşım hani medikalcilerdew satılan düz körseler varya onu kullandı
oykuannesi Mrry kardesim medikalden aldı sarı bi korse ama işe yaramadı. Göbegi kaldı gerci o cok takmadı bollastı hemen korse rahat edemedi. Üstüne düşmekte lazım
Mrry oykuannesi evet darlaştırma özelliği olan bi korse almak gerek asıl olarak bulursanız iyi bi korse bizede haber verin☺️
Aybukealtintas oykuannesi Bende de yamuna var hamilelik ten önce almıştım, bunun çelik balenlisi oda, ama aliexpress e yamuna korse yazın anıları çok daha uygun fiyata cıkıyor, önceden görseydim ondan alırdım kesin
Burcu35 oykuannesi evet yamunayla aynı demirli falan. Başka yerde uygun demirli bulursan bence demirli al duruşta kesinlikle farkettiriyor. Bu arada sezaryen oldu ablam doktoru kullan dedikten sonra başladı
oykuannesi Burcu35 saol canım benm haftasonu bi gezeyim bulamazsam netten bakıcam artık. Bulabilirsem Demirleri takıp cıkan oluyo cok rahatsız ederse cıkarırım iyi olur. 👍🏻
Burcu35 glam doğumdan sonra seçmek sanırım daha iyi olur hem kargolar 1 günde geliyor artık hem belki gerek kalmaz 😂