SemaSelim Selam kızlar son bir haftadır böyle geçiyor birden nefes darlığı, baş dönmesi afedersiniz ara ara kusma. Aynı şikayetleri yaşayan var mı ? Normal mi bu süreçte.
AsyaveAnnesiii SemaSelim benim de oluyordu 38deyim hala oluyor demirim düşük çıkmıştı o yüzden halsizlik yapıyormuş bende
Fatmaalkaya SemaSelim baş dönmeb sonradan düzelmiş miydi bende de şimdi başladı da geçsin diye umut ediyorum
SemaSelim -_Esra_- Teşekkür ederim canım geçen acile gittim bebek iyi diyince tahlil sonuçları için beklemeden döndüm eve. Kanda biraz düsüklük var sanırım
SemaSelim 110421Alp evde tansiyon aletim yok ama normalde tansiyon sorunum yok 😞 bu dönemde başlar mı ki düşer mi cıkar mı ?
brctkn Ben de 8. Aya girdim aynı sorunlar bende de var evde şeker ve tansiyon olcuyorum normal çıkıyor ama yine de aynı sorunlar mevcut
SemaSelim brctkn çok geçmiş olsun hayırlısıyla alalım kucaklarımıza artık cidden psikolojik olarak da etkilenmeye başladım 😞
AsyaveAnnesiii SemaSelim etkiliyor maalesef ben hamile kalmadan önce de vardı demir anemisi kendimi bildim bileli var hep halsizlik yapıyor
SemaSelim AsyaveAnnesiii benimki halsizlikten öte nefes darlığı baş dönmesi gibi tansiyonum falan da normal anlamadım ki 😞