Gamzer Deletedmom_106 @Armess_loya Herkesle sevgi pıtırcığı olunca kişiler hakkında bilgiler de karışıyor demi semramm 🤣🤣 @Deletedmom_106 Sahurun ilk günü sofrası birde son günü paylas aşko🤣🤣 Genelde ilk gün çok özenli oluyor son gün peynir zeytin🤣🤣🤣 Afiyet olsun balım ellerine sağlık harika görünüyor 🧡
Deletedmom_106 Gamzer ben seni @CmreKsidar ile karıştırıyordum ne alakaysa 😂 @Gamzer kanka senin safra kesen var mı.. ( sende de taş vardı dmi ) kız ben bunu 10 dk da hazırladım 🤣 çok bşsey yapamadım hatta. Öyle ilk gün die atayım dedim ama son gün sana şov yapacam 🤣
Armess_loya Gamzer canısı, cemrede de taş varmış ya, senide cemreyle karıştırıyor yaa acaba gamze sende mi yoksa cemre de mi diye hatları karışmış 😬🤭
kadertugrul7 1234567890asd yumurta kirdim sucuklu yesillik domates salatalık kahvaltilik çeşitleri buzluğa pogaca yapmıştım ondan cay bunları yedi yatti ben tutamiyorum zaten
Gamzer Armess_loya Aynen kuzum sanırım cemreyle beni karıştırdığı için öyle kaldı aklında. 🧡😀 @CmreKsidar Geçmiş olsun canım 🧡
nilsmomy 1234567890asd Eşime kahvaltı hazırladım birde kaşarlı omlet yaptım o kadar biz genelde sahurda çok bir şey yiyemiyoruz zaten hele ağır yemekler hiç. Zaten ben tutmuyorum Allah tutanların kabul etsin
Armess_loya Durubebegim EMİNİM Kİ ÇOK GÜZEL YAPIYORSUN CANIM, ELLERİNE SAĞLIK. HAYIRLI RAMAZANLAR HEPİMİZE ❤️
Glstn5 1234567890asd ben 7 aylık hamileyim 700 gr almışım doktorum oruç tutma dedi ama ben tutuyorum inşallah Bi sorun yaşamam