kkadereraslan Zeyzey_1405 İstanbul Fatih’te Hekimoğlu tarama merkezinde yaptırdım.800 lira ödedim. Çok güzel ilgilendiler
Senayl34 Zeyzey_1405 devlet biraz sıkıntılı renkli konusunda ama ben Zeynep Kamilde yaptırdım renkli görmesem nolucak ona o kadar para vericegime normal bı özele giderim 350 TL muanye ücreti olan orda goruurm renkli
Zeyzey_1405 beyzacmvrc evet devlette detaylı yaptırılan yarın ama renkli göstermiyolarmış sanırım o yüzden renkli görmek istiyorum
beyzacmvrc Zeyzey_1405 evet devlet için bende öyle duymuştum. Özel takipliyim normal kontroller de de hem renkli hem siyah beyaz bakıyorsu doktorum. Detaylı ultrason a da gittiğim hastane de girdim medigold sultan hastanesi Sultangazi İstanbul da.. 600 TL ödemiştm 8 subatta gittim. Sonradan muayenelere falan zam geldi ona da gelmiştir en fazla 700-750 olmstur
Lavina beyzacmvrc ne zaman gitiniz acaba ben aynı hastaneye 2019 500 tl girmiştim fiyat nasıl aynı kalmış şaşırdım
newmom07 Esenler medipolde yaptıracağım 1850₺ / Doç dr erol arslan canım hocam çok iyidir çok tatlıdır şiddetle tavsiye ederim, aynı zamanda sefaköy medipolde de hizmet veriyor oradaki fiyatını bilmiyorum ama aynıdır bence
Yenibirannee Aynr1380 detayli ultrason mu acaba? Sürekli oraya mi gidiyorsunuz yoksa sadece detayli ultrason icin mi tercih ettiniz ve memnun kaldiniz mi ?
beyzacmvrc Asya_Lorin yine çoğu hastaneye göre iyi ama çok da zam yapmışlar ya 🙄 oraya mi takiplisiniz siz de
Asya_Lorin beyzacmvrc hayır şafak hastanesi Ayşin hanıma gidiyorum. Gül hanıma da gittim çok da sevdim ama hastanenin kendisini sevemiyorum:( aklım hep gül hanımda :)
beyzacmvrc Mutlulukkk erkekti detaylı usg doktoru. Haftanın 2 günü dışardan geliyor özel olarak galiba. Çarşamba ve cumartesi günleri geliyo dediler bana. Cumartesi günü 18.40 a bulmuştum randevu ☺️ memnun kaldım yaklaşık yarım saat sürmüştür herhalde. Ultrason kağıdı vermiyorlar ama doktor telefonla cekmemize izin verdi hatta bebeğimiz elini yüzüne kapattı baya uğraştı doktor güzel pozlar yakalayalm yüzünü görelim diye sonunda gördük 🤭 CD verdiler içinde 3 tane kısa kısa videolar vardı o kadar ☺️ tavsiye ederim biz memnun kalmıştık erkek doktordu radyoloji uzmaniydi
beyzacmvrc Mutlulukkk 8 Şubat’ta gitmiştim ben. Yani anlatıyor baya bilmiyorum 😂 parmaklarını falan saydı sağ kol sol kolu vs midesi bağırsakları anlattı yani hep
Mutlulukkk beyzacmvrc yok degilim,gitmeyi dusunuyordum goyaa ama hastaneden memnun olmayan kisileri gorunce pek ustune dusmedim