YapmabeCeren 8.haftamda troidim 3.99 çıktı . Doktorum troid takviyesi başladı sizce başka bir doktora daha görünmeli miyim ? Bu süreci yaşayan biraz bahsedebilir mi ?
Nurr_22_22 YapmabeCeren ilaç verdiyse kullanın benim de triod sorunum vardı hamileliğim boyunca kullandım şükür bebeğimde sorun olmadı
Mucize18 YapmabeCeren ben 2 aydır ilaç kullanıyorum . Nefes almakta zorluk yaşıyordum ahmilekikten sandim. Tahlil yapıldı troid cikti ilaçları kullandım ve düştü şükür
Nurranne YapmabeCeren ilaca baslıyorsun her ay kan tahlili yapıyor doktor ona göre ilacın dozuna karar veriyor. Gebelik boyunca kullanıyosun. Benimde 4.17 di ilaca basladım ilk ayda düştü hemen ama yine de belirli dozda devam etmek gerekiyormuş doğuma kadar
Duruyubeklerken YapmabeCeren ilk gebeliğimde de triodim vardı. Hamilelik ve doğum zamanlarında 2 nin altında olması çok önemli. Bebeğin beyin gelişimini bile etkiliyormuş. Her ay kan testi yaptırıp endokrin doktoruna gidiyorum sonuca göre ilacın dozunu arttırıp azaltıyor. Doğumdan sonra bile belli süre bu şekilde doktora gidip ilacı kullanmaya devam etmiştim
Kimekonusuyorum Ayda bir sağlık ocağında tiroidler için tahlil verin yanılmıyorsam 3.5 üzeri olunca kadın doğum doktoru dahiliyeye yönlendiriyor. Dahiliye ilaç başlıyor. Her ay muhakkak tahlil yaptırmayı ihmal etmeyin
33begum Hep aynı dozda aynı değerler çıkıyor benim hiç değişmedi nedense 6 aylık oldum aynı doz devam
Havvaca YapmabeCeren normalde kötü bir değer değil ama hamilelikte 2 buçuk altında olması gerektiği için en güzelini yapmış Dr unuz kesinlikle kullanın ilacı
Huhu21 Benim 5.5 çıktı bu ay ilaç kullandım belli olucak bakalım 27 sinde tekrar kan vericem hergün aç karnına kullanmamı önerdi doktor