Mucize18 Sizde de böylemi yani afedersiniz wc den çıkıyorum yatağıma geçiyorum karnıma bi iki tekme yiyince yine tuvalet isteği oluyo normal mi bu durum
AnnelikSeruvenimm Mucize18 kız tabi normal sen daha dur 😂 ben 34+5 im tuvalette gitmekten uyuyamiyorum 😂😂
gayecam Mucize18 ay bu yazdığını tuvalette okumam 😂😂😂😂 çok güldüm Şuan kendime de 😂 Ben 37 deyim halaaaa gece 7 -8 kere kalkıyorum 🤦♀️🤦♀️
Mucize18 Siyahdnz ya bende gidiyordun da son bi kaç gundur inan çıkıyorum 5 dk sonra karnıma bi tekme yiyince yine geliyo
Mucize18 AnnelikSeruvenimm yaa valla gitmekten yoruldum artik disari çıksam once kendimi güvene alıyorum tuvalet olan yerlerdeyim😊
AyazArya Mucize18 35+3 den bildiriyorum bugün damla damla gitmekten yorulduğum için büyük oğlumun bezini kullandım utanç verici ama gerçek tutamıyorum artık 🙈🙈🙈
Mucize18 AyazArya allah yardımcımız olsun annemin kıymetini ve o zmnlar icin kimse değer vermez boyle cok daha iyi anliyorum
Hurmuz16 Mucize18 al bendende o kadar 30+2 olduk bizde aynı şekildeydi artık tuvalleten çıkasım gelmiyor sürekli gitmekten sıkıldım valla ya 🥲
butterfly35 Mucize18 28.haftadayım bu ara yeni başladı bir iki sert tekme yediğimde aniden idrara sıkışıyorum 😅 maşaAllah güzel kızıma sağlıklı olsun da anası gider gelir tuvalete 💖 30dan sonra asıl tuvalet sıklığı başlıyor sanırım 😅
Mucize18 butterfly35 evet tabi önceliğimiz sagliknherzmn . Evet cok zor her tekme de tuvalet isteği oluyo 😂