Earkn-12345 Minikyavrumm doktorum 38 kadar beklemek istiyorumm dedi ki galiba öyle olucak cumartesi yatış günü almaya gideceğiz büyük bi ihtimal hafta içi bi gün olur
SheeR Minikyavrumm benimde ilk gebeliğim şuan 25 haftalığız mecburi sezeryan olacağım 23 hazirana günümüz verildi bile yanlış hesaplamadıysam tam 38+0 oluyoruz 23 Haziranda
Minikyavrumm Earkn-12345 ben kendim istiyorum doktorla konuşmadım daha haftaya 38 bitiyor benimde söylersem kabul eder mi acaba
Minikyavrumm SheeR hımm anladım canım benimde haftaya 38 bitiyor alır mı diye düşünüyorum konuşmadım daha benim zorunlu değil aslında kendim istiyorum ne der diye düşünüyorum
SheeR Minikyavrumm 38 hafta olduktan sonra alınabiliyormuş bi sorun olmuyormuş ama sormakta yine fayda var
El123 Perperik bende 35+6yım pazartesı gun almaya gıdıcem bakalm hangı gune vercek cok merk dyorum benm 2.gebelıgm
Bilinmiyor-1234 İnşallah rhat güzel geçer sezaryen önermiyorum ama zorunluluk yoksa tabiki eksileri çok var toparlanma süreci sonrası geçmeyen bel ağrıları vs gibi bnde gebelik planlıyorum nasıp olursa SSVD istiyorum
Minikyavrumm Bilinmiyor-1234 Evet zorlukları vardır tabi bana Doğumla alakalı bisey demedi doktor ben çok kötü durumdayım çoğu kişide yoktur heralde herkes son ayında açılma olsun diye iner çıkar yürür ben koltuktan kalkamıyorum bacaklarım tutmuyo ağırımdan ne yatıyorum ne kalkıyorum Wolker almayı bile düşündüm yani🥲