Lyamayy 23 haftalık gebeyim yaklaşık 1 aya yakın sol memem yamıyor gibi ve az önce sıvı bulaştı 2 kez giysime.Normalmi ? ( gece olduöu için doktora ulaşamıyorum )
femme Lyamayy sikmayin iyi değil diyorlar gebelikte normalmis diye duydum bende 23 haftaligim ama hiç yasaamadim henüz
Minisanne12 Lyamayy bende de geldi 30 haftalikken doktora sordum normaldir dedi. Süt kanalları açık bildiğim kadarıyla. Şimdiden böyleyse bizim doğumdan sonra baya baya gogus çeşme olucak 🤭
2prensesannesiiii Lyamayy benimde 25 haftalarımda geldi normal galiba canım 30+3 üm soracağım druma şimdi
Haticee111 Lyamayy benim de 26. Haftadan beri süt gelmeye başladı sıkma ucunu süt kanalları açılmasın daha erken çünkü sütün olması güzel bişey korkutma kendini🌸
melekkalp227 Lyamayy bende de 24 haftamdan beri geliyor suan 37 haftadayım sadece doktor sıkmayın diyor
Lyamayy melekkalp227 🥲 korkulu birşey olmadığına sevindim, teşekkür ederim sağlıkla gelsin miniğiniz 🫶
Minisanne12 Lyamayy ay hiç korkma canım benimki damla damla geliyor ıslanıyor bazen ama daha alıştım 🤭
dilay_06 femme doğumdan korkmuyorum sadece zaman daha hızlı geçsin istiyorum üzerime olacak kıyafet bulamıyorum
femme dilay_06 aynı bende öyleyim kurtaricim esimin kıyafetleri 🥰🥰 evdeyim gerçi pek bi yere çıkmadığım icin onlari giyiyoruz🌸