RabiaKose Fik evet hissedilir, böyle kelebek cirpintisi gibi dimi ben Dr tarif etmiştim evet hissetmiştim demişti benim iç karnım yoktu oğlumda çok hareketliydi oyuzden hep hissediyordum 🤪
Fik femme bilemedim 2. Gebeliğim 1. Düşüktü arada hatta özellikle çikolata ve sevdiğim bişey yediğim zaman böyle sanki yanak okşar gibi kaymalar pıt pıt lar hissediyorum küçük özellikle çikolatalı bişey yersem 😅 merak ettim olabilir mi diye
MugeGuness sibellllllll 7 haftalıkken bebek daha 1 2 cm oluyo hissetmek imkansız sizinki bağırsak hareketi bence
femme Fik 2.3. Gebeliklerde erken hiisedilme oluyormuş diye duydum bende ama tabi hissiniz varsa olabilir 🌸
Fik RabiaKose benimkide kız 🤭 hissediyorum bazen sanki de doktora soracaktım unuttum cuma sonuç için gittiğimde sorarım yine 😅 balık kayması küçük pıt pıt lar hissediyorum bildiğin görümcem rahim genişliyor o dur dedi de ikilemde kaldım rahim ben çikolata yiyince mi genişliyor 🤣 anlamadım
Sumeyyeolmez Fik iki bebeğimdede 16. Haftada hissettim 17. Haftada eşim göbekten elleyerek hissedebiliyordu. Zayıfsanız hissediyorsunuz doktorum demişti
Fik Sumeyyeolmez aaa ne güzel ay inşallah ya hareket etsin ki iyi olduğunu hissediyorum diyorum diğer türlü dk başı ultrasona girmesim geliyor da kendimi tutuyorum 🤭
TwinsmomDA sibellllllll 7 haftalık bebeğin nesi canlandı acaba bilime aykırı 😂 neyse siz en iyi annesiniz bilirsiniz