bu_partideyalnizsin Unuttu bana demeyi ve yıkamayı da unutmuş tam hatirlamiyor da yıkamış mi yikamamis mi her neyse ben şu an baya kaygilandim elim musluğa tabi ki değdi tabi ki bı şeyler hazırladım yediğim şeylere bulaşmış olabilir elim araciligiyla bebeğime bir zarar verdim mi bilemyerek çok korkuyorum moralim alt üst oldu
Sumiire bu_partideyalnizsin canım bişey olmaz korkma elinin suyuyla akıp gitmiştir zaten 💐 gündelik hayatımızda ne kimyasallara maruz kalıyoruz farkında değiliz
beyzacmvrc bu_partideyalnizsin bende musluklarda duşa kabinde kullanıyorum ama duruluyorum güzelce ellerimi de yıkıyorum bazen eldiven takiyorum Birşey olmaz canım
Minisanne12 bu_partideyalnizsin yok canım daha neler hem o besinler bebeğe gidene kadar türlü yoldan geçiyor:)
Zumzumm Kizlar ben yeni hamileyim,temizlik malzemelerine dokunmuyo muyuz olay nedir tam olarak,beni aydinlatabilir misiniz?
bu_partideyalnizsin Zumzumm hayır tabi ki dokunabiliriz ben dokundum ve elim pas kireç cozuculu yere bulaştı ve bı şeyler yedim farkında olmadan yani o yediğim her neyse ona bulaşmış olabilir ve ben yutmuş olabilirim diye :(?
Canimucizem Valla bende hep Domestos kullanıyorum lavabo ovmak hobim hiç bir iş yapmiyorum hep dinleniyorum annem destek oluyor her gün ama lavabo ovmayi ona bırakmıyorum o gelmeden ovuyorum hatta takıntı oldu😂 Domestosa degiyorum yani 😂