Melisaekr Kızım 4 aylık oldu günler de kısa sizce tutabilir miyim bi sorun olur mu siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Hizligonzales Melisaekr tutanlar var cok sorun olacaginida sanmiyorum ama bebek sizden beslendigi için dayanabilirmisinix bilmiyorum ben tutmamistim hem kendim dayanamam diye hem sutum zaten azdi dahada azalir korkusuyla
Edafmo Melisaekr ben tutamayacağım canım. Kızım 45 günlük. Ben emzirince deli gibi su içiyorum sanki günlerdir su içmemiş gibi oluyorum bi de sanırım kan şekerim düşüyor eşim ayağım titriyor bi lokma bişey yiyene kadar. Bunlar olmasa bile sütümün azalmasından korkardım sanırım
Paramedik16 Melisaekr ben tutamıcam maalesef ikizlerim var daha 2.5 aylık sadece anne sütü alıyorum beslenmemde düzensizlik olsun istemiyorum zaten prematüre doğdular o yüzden riske atmıcam
Aslaninannesi01 Melisaekr gecen sene oğlum küçük diye sadece anne sütü alıyor diye tutmamstm birkaç saat açlıkta bile sütüm azaliyordu şuan 19.5 aylık ek gıda da aldığı icin Rabbim nasip ederse tutacağım geçen sene çocuk doktorumuz tutmami onermemsti
Melisaekr Hizligonzales ben dayanırım sütüm çok şükür iyi geliyor, ama azalır mı çocuğum aç kalır mı diye tereddütde kalıyorum sizlere danışmak istedim
Melisaekr elifcicek_07 hamileyken bende tutmamıştim emzirirken tutmak sütün azalmasını etkiler mi diye sizlere sorayım dedim
AksuS Benim kızımda 2.5 aylık ama ben 4 litreye yakın su içiyorum günde biraz az içtiğim gün veya biraz aç kaldığımda sütüm azalıyor kızım doymuyor o yüzden tutamayacağım maalesef
Defne__rz Melisaekr bende böyle bir post açmayı düşünüyordum benimde bebeğim 3 aylık ve oruç tutmayı çok istiyorum bir gün denedim malesef su içmediğin için süt fazla gelmiyo bebekte sadece onunla besleniyo bence ölmesek bebek ek gıdaya geçince bir gün bile olsa tutabiliriz diye düşünüyorum