Yurdanurrr Yeni doğmuş bebek hastaneden eve nasıl getirilir ? Pusetler bunun İçin uygun mu ? Biraz eğimli olduğu İçin çocuğun kemik yapısına uygun olmayabilir diye düşündüm ama sizler hastaneden eve meyle getirdiniz acil destek 😍
denizin_annesii Yurdanurrr annakucagi vardı benim çantayla besikle kanguruya takım olarak alimstik içinde küçük minderi yastık dekan koymuştuk öyle getirdim yine aynısını yaparz herhalde bilmiyorum ki pusetimde var arsilnda
Hizligonzales Yurdanurrr ben pusetle getirmistim bi sorun yasamamistik ama pusetimiz kirildi yenisinide almayi dusunmuyorum acikcasi oglumda bitek hastaneden cikarken kullandim cunku bebek arabasiyla getirecegim o yuzden direk yani arabada yine kirilan pusete koyarim belkide hastaneden cikarken arabaya koyacagim
alangoya_ Yurdanurrr pusetimiz vardı ama ben kucağımda indirdim bebeğimi zaten asansöre bindik indik arabaya bindik eve geldik bu kadar yürüme mesafesi vs varsa puset alın mutlaka 8. Aya kadar da kullanılıyor ev içinde iş yaparken bi yere giderken arabada vs ben baya kullanıyorum. Eğimli bir puset bendeki mama sandalyesi minderi almıştım onu pusete koydum bel desteği vermesi açısından.
Busel Yurdanurrr puset öneriyor doktorlar zaten anne karnındaki şekli alıyor bir nevi en mantıklısı o başka şekilde pek hoş olmaz. Pusetin destekli olmasına dikkat edin kemeri de olsun kesinlikle
Kivininannnesi- Canım puset çok eginliyse içine destek yastığı satılıyor onlardan alabilirsin, bende alacağım. Bide puset örtüsü alsam mı bilemedim Mayıs’ta dogumum
Fey En rahat pusetle geliyor. Ben iki oğlumu öyle getirdim eve😍 şimdi yine hamileyim inşallah sağlıkla doğsunlar onu da pusetle getiririz. Anne karnındaki halini düşünürsen puset çokta kötü gelmez🤭
Paramedik16 Yurdanurrr pusetle çıkardık biz oğlanları içine puset minderi de almıştım üzerlerine de battaniye örttüm üşümesinler diye puset örtüsünü de kapadık o şekilde çıkardık