hicrann_96 Kızlar 35 haftalık gebeyim bebekk makat pozisyonda doktor dönedebilir dönmeyedebilr dedi nette baktıgımdada 35 haftadan sonra yerii daraldığı için bebek dönmelte zorlanır yazıypr böyle olup bebeği dönen oldumu
YaseminBatrk hicrann_96 benim kızım 38 de dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam. 32 de baş asagiydi 36 da makatti 38 de baş asagiydi gene ve normal doğum oldu. Doğum esnasında bile dönen duydum ben
nur34_ hicrann_96 ayy kuzum ayniyz bnde 35 haftadaym dun kontrlm vardi makat pozisyon dedi bizede dun kalp atislari yukaridan duyduk bugun saglik ocaginda asagidan duyduk anlmdm gitti
Ftm124 hicrann_96 dönme hareketi var simge dumanın bir de karnınızın altına flaş koyup müzük açın. Benim 32 de makattı 34 de dönmüş hareketinden anladım. Balık gibiyse doğru pozisyonda müzik çok etkili
hicrann_96 nur34_ benim kontrolüm 36da ama cok agrım vardı bugün acile gittim sancı cıktı acılma yok dedii bide bebek makat pozisyon dedi dönmesi zor artık ddeyince endişelendim 2.gebeliğim ilki normal buda normal olsun istiyorum
hicrann_96 Ftm124 müzik diinletiin diye internettede okudum bide soguk kompres yapın yazıyodu ondan emin olamadım
nur34_ hicrann_96 bnmde ilk oldugu icin sezeryan istemiyorum herkes döner diyor bna inşallah doner nediyim seninkide inşallah donsun canm saglikli bir sekilde ablam 38de dondugunu soyledi kndi bebegi
hicrann_96 nur34_ inşallah döner seninkide döner inşallah normal doğum candır gercekten sezeryan olmayı hiç istemem