noluyosanagenemiross Kanımda iltihap olduğunu bu değerlerle öğrenmiş olduk ama yaklaşık 2 aydır değerlerim düşmüyor doktorlar da bişey demiyor antibiyotik kullandım ama yine de geçmemiş bu arada 25 haftalık gebeyim başına böyle bir şey gelen var mı?
nurr0101 noluyosanagenemiross Crp benim de 8-10 arasında gidip geliyor. Doktorum gebelikte normal olduğunu söyledi bu değerlerin
analique5306 noluyosanagenemiross merhaba değerleriniz düştü mü? Bi sorun yaşadınız mı? Bebeğe bulaşma durumu oluyor öu?
noluyosanagenemiross Cnsu11 crp 10 0 - 5 aralığında olması gerekirken sedimanyasyon en yüksek 20 olması gerekirken 60
noluyosanagenemiross Ervaduru benim de crp 10 sedimantasyon en yüksek 20 olması gerekirken 60 çıkıyo sürekli
noluyosanagenemiross Ervaduru peki sonradan düştü mü? Bu bana sanırım kol ağrısı yapıyor ve gece uyutmayacak derecede
Ervaduru noluyosanagenemiross sedimantasyon vücut agrın bile varsa yüksek çıkabişyor nedrn baktılar şikayetin mi vardu
noluyosanagenemiross Ervaduru evet gebe olmadan önce bacak ağrım vardı gebelik oluştuktan sonra sağ kolum ağrımaya başladı şimdi de kol ağrım ama bide belimden kalçama inen bi ağrı var sanki kemikten geliyo
Ervaduru noluyosanagenemiross evet doktor drmişti ki vücudunda yabancı bişey var bu dğerler oyle algılıyor oypzdrn biraz yüksek çıkıyor demişti
PSerenity Crp yüksek çıkabiliyo vücut bebeği enfeksiyon olarak algıladığı için hemogram idrar tahlili baktırdınız mı o değerlerle değerlendiriliyor crp ona göre antibiyotik veriyolar
noluyosanagenemiross PSerenity hemogram testine baktı sadece idrar yolu enfeksiyonu çıktı onun için de antibiyotik verdi
noluyosanagenemiross analique5306 merhaba kusura bakmayın yeni gördüm evet değerlerim düştü bebeğime de geçmedi hamilelik döneminde artması normal dendi şimdi kızım 4,5 aylık oldu bile