Mervekara5 Bebeğim 12 günlük sarılık değerimiz düştü kime sorsam yarısı uyandır yarısı kendisi uyanır diyor ama bazen çok uzun uyuyor ne yapsam uyandırsam mı kaç saatte bşr uyandırsam ?
NobleMom Mervekara5 geceleri üç saatte bir ideal. Daha çok küçükmüş sizin mutlaka uyandırmanız lazım🌸
Mervekara5 Sila66 teşekkürler canım sütüm çok gelmiyor mama desteğim var mama verdiğim zaman da 3 saate bir kaldırıyorum 🥰
KLORAKHANIM Bildigim kadariyla 40 i ciktiktan sonra uyandirmana gerek.kalmiyor, suan uyandirmalisin sanirim
Didoun Mervekara5 kesinlikle uyandirmalisiniz. Ben saat kurup uyandirirdim. Sonra kendisi kalkıyor zaten. Doktorunuza sorsanız o da söylerdi en geç 2 saatte bir yemeli
Mervekara5 Aynenkanka doktorum 3 saatte 1 demişti galiba doktordan doktora da değişiyor biraz tabi mama için demisti bunu
NobleMom Mervekara5 benim doktorum gece üç saatte bir gündüz 2 saatte bir yeterli demişti ilk zamanlar için
NobleMom Mervekara5 4 buçuk sene öncesi miktar olarak tam hatırlamıyorum yanlış yönlendirmek istemem 🙂