Sere 18+1 benim de 2.kez kızım olacak inşallah 🌸 24 Ağustos görünüyor doğum ama sezaryen olacağım için daha erken olur ☺️
Kalbiimde2can cicek52 normal insan hickirdiginda o hareketi hissettim böyle üst üste pit pit doktora sormustum bunu hic yasamadim ilk hamileligimde diye oda bebeginiz hickiriyor demisti 🤭
Kalbiimde2can Pako07 sagol canim🥰 bizim aslinda hala net degil ama doktor pipiyi görmeden erkek dedi bakalim detayliyi bekliyorum sabirsizlikla ozaman erkeksede pipisi görünür insallah 🤣
YLD_95 gizem-37 haklısın canım. Yok yapamadim zaten eşim de susuz kalmamdan çok korktu uyardı ama şu an devam ediyorum günlük rutine…
annesininkelegi gizem-37 13+2 de %80 demişlerdi. Ben tam 14.0 ve 15.0 haftalarda da gittim merakımdan🙈 teyit etmel istedim. 1 oğlum var. Farklı cinsiyet olunca cok heyecanlandım😍☺️
Sezenn_ gizem-37 Günaydın ☀️ 16. haftayız doğum ağustos sonu nasip olursa 2. sezaryenim olacak. Cinsiyetimizde inşallah yarın ki kontrolde kesinleşir 🙈🌸
asiyeninannesi 20+3 den selam- henüz detaylı için randevu alamadık bu çam sakuraya, 4lü testinde sonuçlarını alamya gidemedik çalıştığım için-7 ağustos gözüküyor doğum bakalım hayırlısı
Esoo0698 gizem-37 17+5den oğlumla selam 💙 Ağustos 18 doğum gözüküyor ama ikinci gebelik ve sezeryan olduğum için Ağustos başı alırlar diye düşünüyorum 🤔
Dilekgun Havvaca valla oncesinde doktorum 18 agustos dedi sonra hastane ultrasyon goruntulerine bakip 3 agustos dedi ben yurtdisindayim bizim ultrasyon cati musyne kan aldirma hepsi ayri ayri doktor bakiyo