Allahkahretmesin1 23+4 olduk normalde kıpır kıpır hatta sert hareketlerini hissediyordum hiç durmuyordu ama bugün belli belirsiz hissettim hareketini bu durum normal mi acile gitmeme gerek var mı
Gizemgksnmz Allahkahretmesin1 o haftalarda benim de öyleydi canım bir gün aşırı hareketli oluyordu diğer gün tık yok 28. Haftaya kadar böyle ilerlerledi bende. şimdi 35 haftalık olduk artık en ufak hareketini bile hissediyorum. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
Nazindirellaa Allahkahretmesin1 ayyy tam bu zamanlarda ben de sanırım böyle bi başlık açmıştım hareketleri azaldı diye akşamında düzelmişti. Hızlandırmak için tatlı ye sol yanına uzan🥰🥰 ama 1-2 gün daha devam ederse tabi git bir baksınlar
Hccff Allahkahretmesin1 ben 30 haftaya kadar hareketleri az belli belirsiz hissettim. Düzen de aramadim hareketlerde. Psikoloji bozar bu hareket konusu
Allahkahretmesin1 Esragungor34 suyu mu azaldı diye düşündüm internetten bakınca hep böyle şeyler çıkıyor karşıma öyle bir şey varsa nasıl anlayabilirim
Papatyaaaaaa deletenmom1841 bir gün hareketli bir gün hareketsiz olabiliyorlar. Çikolata yiyin ya da meyve suyu felan içip uzanın bir süre sonra o hareket eder.
Allahkahretmesin1 Papatyaaaaaa hareket ediyor ama çok belli belirsiz sabahtan beri çok nadir hissettim normalde tak tuk vururdu bugün böyle oldu
Allahkahretmesin1 Gizemgksnmz amin inşallah internetten baktım suyu azalmıştır falan yazıyor onları görünce korktum ister istemez
Papatyaaaaaa Allahkahretmesin1 tamam ediyorsa korkma. Onun da uyuduğu zamanlar oluyor annesi. Öyle evham yapma.
Allahkahretmesin1 Papatyaaaaaa daha önce kayıplar yaşadım o yüzden en ufak şeyde acaba bir şey mi oldu diye düşünmeden edemiyorum az önce de internetten baktım suyu azalınca da harekette azalma oluyormuş onu görünce iyice korktum açıkcası
Papatyaaaaaa Allahkahretmesin1 internette her yazılana baksak hepimiz ölümcül hastayız. Hareket ediyorsa hiç sorun yok ama için rahat etsin istiyorsan yarın doktora git.
Allahkahretmesin1 Papatyaaaaaa cumartesi muayenem var şimdi biraz daha arttı gibi hareketleri duruma göre olmazsa giderim teşekkür ederim 😊
Allahkahretmesin1 Nazindirellaa yaa şimdi kaç haftalık oldunuz günler geçmiyor sanki 😂 akşam yemekten sonra biraz hareketlendi gibi bakalım düzene biner inşallah 😊
Allahkahretmesin1 Hccff normalde çok kıpır kıpır olduğu için bir anda bu kadar azalınca insan ister istemez korkuyor maalesef
Nazindirellaa Allahkahretmesin1 37 haftadayım şuann haftaya bugün doğum var darısı başına inşallah💜 düzelir o bebişler de sıkılıyo her an demek hareket etmekten ihihhi
Allahkahretmesin1 Nazindirellaa sağ salim kavuşun bebeişinize inşallah 😊 ben de o günleri göreyim artık 😂