Zeynepayse İyi akşamlar arkadaşlar dün doktorumun tavsiyesi ile Demir ilacı takviyesine başladım gynatardyferon ilacına, kullanan var mı yan etkisi görenler ?
Greenmomy Zeynepayse bende kullanıyorum. Kahvaltıdan yarım saat önce alıyorum. Bi yan etkisini görmedim
Merveincim Zeynepayse Greenmomy bende aynı ilacı aylardır kahvaltıdan yarım saat önce kullanıyordum bugün kontrolümde yazdırdım, eczaneden alırken kahvaltıdan yada yemekten 1.5-2 saat önce kullanın dedi. Benimde kafam karıştı doğrusu 🙈
efeninannesiii_ Zeynepayse ilk başlarda kabız sonra ishal yapabiliyor. Bende sabahları alıyorum aç karnına
AlmilaninAnnesiii Zeynepayse Bende uzun süredir kullanıyorum bendeki kapsül ama sende ki muhtemelen hap olanından arada eczane de bulamayınca hap kapsül karışıyor bende de 😊 ama ilaç aynı ilaç
Aleley Zeynepayse bende kullanıyorum aç karnına için mutlaka en az kahvaltıdan 2 saat önce herhangi bir yan etkisini görmedim.
AlmilaninAnnesiii KbraN_1 ay evet ben ilk günden beri kapsül kullanıyorum da eczanede bulamayınca hap olarak almak zorunda kaldım kapsüle gecicem tekrar daha etkili o 😊
Zeynepayse Banada aç karnına ya kahvaltıdan önce ya da gece yatmadan dedi doktor, yeni başladığım için merak ettim herhangi bir yan etkisi olan var mı diye cevaplar için teşekkürler 😊
KbraN_1 AlmilaninAnnesiii ben pembe bonibon gibi olanı kullanıyordum cnsım b12 eksik çıkınca doktorum kapsülü verdi daha etkili diye alıştım ona da sanırım yapışıyor gibi oluyo 😄
AlmilaninAnnesiii KbraN_1 Daha etkili olduğunu biliyorum sadece evet bı yapışma sorunu var malesef bol su iç üstüne
KbraN_1 AlmilaninAnnesiii dışında ki jelatinin de faydası var sanırım değil mi içtikten sonra kötü bi tat geliyo
KbraN_1 AlmilaninAnnesiii öyle içmeyenler jelatini çıkarıp içinde ki ilacı kaşıkla tutabiliyormuş öyle yazıyordu içinde ama ben hepsini yutuyorum. Onunda faydası vardır mutlaka