Ozlmplt Bebegimizolsun valla o detaylıdan sonra hep kız dedi doktorlar normal kontrollerde ama bakalım nasip artık 😂
Bebegimizolsun [silindi] özele gittim canım devlete hiç gitmedim bi kere mi ne gittim devlette ki doktor da zaten dedi bizim cihazlar çok eski oyüzden bişey demedi
Bebegimizolsun Ozlmplt banada hep kız dediler kuzum detaylıya girdim aha bak vajinası bile dedi doktor yeminle😅😅😅 rabbim büyük ol der olur
Ozlmplt Bebegimizolsun hayırlısıyla canım inşallah rabbim onu da yatmayı nasip etsin Kızlarimada sağlık sıhhat versin inşallah bi oğlum olsun çok isterdim nasip inşallah diyelim ☺️
Aspenya44 Bebegimizolsun valla çok istiyorum doğumda bı doguriyim cinsiyet faklı çıksın. E zaten 4. Bu farklı bı anımız olur .
Bebegimizolsun Aspenya44 heee bende ilk çocuk sandım kız niye böyle istiyor dedim Maşallah 4.cyümüş olur inşallah ozaman
Elis90 Bebegimizolsun bazen erkek bebeklerin testisleri doğumdan sonra yerine inebiliyomuş. Testisler inmediği içinde kıza benzetileniliyormuş. Benim eltiminde doğumdan önceki son kontrolde erkek olduğu belli olmuştı. Olabiliyor .