ilknurilknurilknur Kızlar selam 🌸 8+5 günlüğüz bugün ve oruç tutmak istiyorum. Düşüğe sebep olur vs dediler ne düşünüyorsunuz aranızda tutanlar var mı tecrübesi olanlar paylaşabilir mi
Zeynepozcan ilknurilknurilknur kişiden kişiye değişir bu neden doktorunuza danışmıyorsunuz? Herkesin bünyesi farklı
ilknurilknurilknur Doktoruma sordum, riskli bir gebeliğim yok ama doktorlar genelde riske atmıyorlar önermiyorlar tutmayı
Zeynepozcan ilknurilknurilknur kendiniz de ne güzel söylediniz “riske atmıyorlar” o halde sizde atmayın bence kazasını tutabilirsiniz dinimizde hamilelerde illa tutacak diye bir şey yok o yüzden kazasını da tutabiliyoruz
Evafor ilknurilknurilknur burdan birisi tut derse diyelim ki tuttdun ve yeni gebelik henüz şuan sizinki oruç tuttuğunuz için nasip ya bebeğinize birşey oldu yada düşük oldu kimi suclayacaksiniz kendinizi mi yoksa tut diyenleri mi borç yapin herkez gibi müsait zamanda tutulur bin kişi aynı şeyi yazıyor size özel bir durum değil tutmayın vs deniliyor ertesi gün yine aynı soru 🙂
ilknurilknurilknur Evafor bana sorulsa bende sizin gibi cevaplarım zaten 😊 her konuda olduğu gibi bunda da tecrübesi olan vardır diye sormak istedim cevaplarınız için teşekkürler