esinceeee HappyMom yeni gebeler bulantısı ve tiksinmesi olanlar için hiç hoş bir konu değil girdiğim gibi çıktım görüşürüz 👋 😂
nur34_ esinceeee ayy cnm allah yardimcin olsun bna gore hamileligin en zor sureci bulantili kusmali aylar suan son haftamdaym agri sizi hic bitmiyor yinede raziyim ilk gunler berbatttt
Minis122 Ezogelin corba Borek Firinda soslu kofte patates Pilav Salata Cacik Güllaç Misafirim var aksama
chefmom HappyMom Misafir menüm: Mercimek çorbası İzmir köfte Pilav Kaşarlı mantar Yoğurtlu eisberg salata Erişteli köz biber mezesi Kozalak mantı Etimek tatlısı
Portredekitirtil Mercimek çorbası Mumbar Lahmacun Kereviz salatası Çoban salata Yeşillik Benimki de misafir menüsüydü
Bathy21 Bugün misafirim var 🌸 Mercimek çorbası Püreli beşamel soslu tavuk Pirinç pilavı Yeşil salata Havuç tarator İçli köfte Patatesli börek Şekerpare
Minnakmm-123 Yoğurt çorbası Fırında tavuklu sebzeli yemek Pirinç pilavı Kaşarlı mantar Salata Sütlaç Hayırlı iftarlar herkese 🌸
Bosunadunya Ben oruç tutamıyorum eşimde işte zaten annem Antep yuvalamasi gönderdi canımda istiyodu doğrusu