Minik-anne06 HappyMom ben biraz bugün basite kaçtım😁Kremalı tavuk çorbası,Peynirli kol böreği,çayın yanına irmik helvası
Busel Karışık türlü Karamelize soğan ve mercimekli bulgur pilavı Turşu Yogggurt Belki salata Keyfim ve kahyası nası isterse suan tek pişen şey türlü 🥲
Ayfer- Asuela yoo elhamdülillah. İlk gebeliğimde de tutmuştum bunda tuttum bir rahatsızlığım yok şükür beni etkilemiyor
Mavisim099 *Mercimek çorbası *Kıymalı makarna *Sarımsaklı yoğurt *Mevsim salatası *Karpuz *Tulumba tatlısı
Gencoglugizem İki gün önce bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim 😔 Menüm Domates çorbası *Soslu tavuk *Köri soslu kremalı makarna *Kırma salata
2309 Yayla çorbası Patlıcan güveç Fırında tavuk kanat Pirinç pilavı Rulo patatesli börek Patlıcan salatası Sezar salata Soğuk baklava Misafirim var 😇iyi iftarlar herkese
Kayrakusum_0 Köri soslu tavuklu makarna Patates kızartması Rus salatası ve kola Akşama da köstebek tatlısı 😇
Yazgul02 Deletedmom_106 yoğurt ve sütü karıştırıyorsun su tuz Felan da koyuluyo hazır ayran gibi oluyor