Burnumageliyoduslkmsn Eltimcigim canıma davetliyiz üst katimda kendisi çıkıp yapılacak bişey varmı diyip evime inmeyi planlıyorum😊😊
ARDENDORUK Ya benim canim yoğurtlu eriste corbasi cekti ama yanina ne gider emin olamadim fikirlerinizi alabilir miyim prensesler ☺️
Ayfer- ARDENDORUK Herşey olur bence 😀 içinde yoğurt barındırmasın yeterli yanındaki yemeğin. Zeytinyağlı biber dolma Tavuk-patates fırın yemeği Domates sarımsak soslu karışık kızartma Patates püresi yatağında tavuk sote Bunlar da fikir olsun 🌺
Duyulurum Tarhana çorbası Ve yapabilirsem içli pide yapacağım bugün kendimi iyi hissetmiyorum. Herkese afiyet olsun huzurla sağlıkla yemek nasip olsun 💛💛💛🤍🧡
2bebegim Mercimek çorbası Tavuklu mantarli güveçte sote Bulgur pilavı Salata Ayran Revani (kayınvalidem yapmış 😇)
Ayaz123_ 2bebegim gerçekten kayınvalidesi den yardım giren insanlara çok özeniyorum benim kayınvalidem yaşlı 🥲hiç yardımı olmuyor
_helinsirin19 Kitel köfte Şehriyeli tavuk çorbası Pilav Ve asla vazgeçilmez olan manti 🫣 ÇORUM’A SELAM ONLAR BİLİR MANTIYI
Duyulurum Ayaz123_ sağolun evet her gün aynı olmuyor, bir de 2,5 yaşında oğlum var hiç durmuyor çok yoruyor beni :) Çok şükür yaptım yemeğimizi yedik 🤍
Bathy21 Karnıyarık Pirinç pilavı Naneli ayran Turşu Yemeği yaptık ama adam mesaiye kaldı neyse yarın yer artık. 😂