Kuzuletta Gözlemlerinize göre Zeynep isimli çocuklar nasıllar. Bir tanıdığımıza karakter analizi yaptırdım ve çok güzel şeyler söyledi. Gözlemlerinizi çok merak ediyorum
Emineedrk Kuzuletta Annemin adı Zeynep en yakın arkadaşımın adıda Zeynep annem çok çekmiş zamanında arkadaşım da aynı şekilde diğer zeynepler nasıldır bilmiyorum karakter olarak çok alçak gönüllüler
[silindi] Kuzuletta Zeynep diye bir arkadaşım var dünyanın en güzel kadını o kadar güzel ve o kadar şahsiyetli bir insan ki ismin gibi güzelsin derim hep bence Zeynep ismi isminin sahibine çeker ve o ismi taşıyanlarda mutlaka esintilerini taşır 🥰 adıyla büyüsün
Emineedrk Kuzuletta evett bütün zeynepler aynı mıdır bilmiyorum ama benim tanıdığım zeynepler genelde hep dert sahibi
Mihrimahvuslat Emineedrk annemin teyzesinin adı da Zeynep çok zor şeyler yaşadı 12 yaşında kaynanasının evine gönderdiler berdel olmuştu yaşı biraz daha büyüyünce evlendiririz demişler Allah rahmet eylesin eşi vefat etti ama çok ezmiş kaynanası da aynı şekilde 😑
Bilge3434 Kuzuletta Zeynep ismini cok severim. bi gun kızım olursa ismini Zeynep koyucam derdim sonra bi anda aklıma geldi etrafımdaki tüm Zeynep ler hic mutlu olamadı kahır cekti hala da cekiyorlar. Yada benm karşılaştığım kişiler böyleydi bilemem.
Durubebegim Kuzuletta benim ismim zeynep çevremde çok sevilen pozitif ve alçak gönüllü biri olarak bilinirim çokta havalı olarak😁😁