Mucize18 Sila66 bende 30 haftalık ve daha çok eksik var sadece bebeğin herseyi hazır . Hazır derken kıyafet nevresim alt açma vs. Ne beşik ne araba ne banyo seti hic birsey yok 😊kendime hic başlamadım ne pijama takimi ne terlik ne de ic çamaşırı falan🤷♀️
Tatli-cadim2023 Mucize18 bizimde eksik çok annem hastalandi onla çıkacaktık alışverişe hayırlısı bakalım 30+2 olduk bugun
Fik Ah sılam ah nezaman başladın almaya hiç bilmiyorum nerden nezaman başlamalıyım 😭 adam akıllı yardım alacağım kimse de yok bu konuda Allah’a emanet internetten ve formdan baka baka artık 😀
Gizzgzz Sila66 yiğitlik demeyelim de erken doğum riski var herşeyi hazır etmek zorundaydım diyelim :)
Aynenkanka Sila66 öncelikle sen nerelerdeydin bacım yoksun meraklandım he 🥹 34 olduk biz de🥰 Aldıklarımız bunlar fikir olsun liste
Bet1 Sila66 4 buçuk sene önce oğluma çok şey almışız şuan 2. Hamileliğim sadece yıkayıp hazırladım kârlı çıktık 😂 sadece kendime pijema takımı emzirme sütyeni ve bebeğe banyo küveti almam lazım o kadar haa birde bez 😂😂
cokkasmabeabi Sila66 12 haftalık İslak mendil Oto koltuğu Pamuk Ateş ölçer Sampuan Bez Deterjan tamam. Kıyafet, anakucagi, emzik harici eksiğim kalmadı