Edolili Merveilgaz 12+5 Kızımda 24. Haftada kesinleşti Oğlumda ise 20 haftalığız şuan 12+5 den beri erkek diyor dotkorumuz ama tabi Allah bilir Erkek bebek kendini çabuk belli ediyor
guzelanne01_ Merveilgaz 12 haftalık gittim geç döllenmeydi 12+6 dedi doktorumuz %99 erkek dedi 18 de netleşti
ozi086 Merveilgaz göstermedi sıpalar 😁 şimdi de inat etti yüzünü göstermiyor 😁 Doğumda göreceğiz ben pes ettim
ozi086 Merveilgaz ama ilk oğlumda son ana kadar kıza benziyor dediler ben hatta herşeyini çocuğun sarı yeşil yapmıştım iki cinsiyete de uyar diye 😁 sonuç erkek
Limeekce Merveilgaz ya maalesef ki benim görümceme 7 aylığa kadar başka cinsiyet söyledileer çocuk başka oldu ama inşallah birkaç haftaya net bir şey derler sana ve bana da :)
Anonimane_150 Merveilgaz 12 haftalıkkej erkek dedi ama alışverişe başlama demişti 16 da kesin demişti doktorum. Detaylıyada 20 haftada gittim ordada kesin erkek denildi 😄
Dnzglsm_123 Merveilgaz bana 12+5te erkeğe benziyor dedi. Haftaya kontrolüm var 16 haftalık olacağım inşallah ne diyecek çok merak ediyorum
Anonimane_150 Şuan 26+2 oldukk ama hala hiç birşey alamıyorum 😁 taşınma (yurtdışı)durumumuz var orda alırım diyorum ekstra yük olmasın diye artık sabr edemiyorummmmm😵💫