Kubra-5652 13+5 çikolata ve visne suyu ictim muayneden önce girdigimde çok oynadigi icin belli etti hemen 😄🌼
passion35 betulalagoz ikili tarama testleri yerine yapılıyor bebekte herhangi bir kromozomal hastalık olup olmadığına bakılıyor, bu sayede cinsiyet de ortaya cıkmıs oluyor
betulalagoz Merveilgaz 11+5 de çıkıntı var dedi erkeğe benziyo dedi yüksek ihtimal erkek dedi 13 haftada gittiğimde kesin erkek dedi
Merveilgaz betulalagoz pipisi varmiydi baya? Bana 12+4 erkege benziyor dedi ama 16+4 kiz dedi. Degisir mi acaba
Mhtpflz Merveilgaz 11 de erkek görünüyor hatta hemşire koca pipi gördüm dedi şakasına tabi😅 15 de kesinleşti
Merveilgaz ozi086 yaa neden bu kadar gec? Ben 16+4te kiza benziyor dedi ama ben erkek hissediyorum degisir mi acaba
Nur_1411 Merveilgaz banada başta kız gibi demişlerdi kızda hissediyordum ama net erkek pipisine kadar gördük 😂😂
ozi086 Merveilgaz göstermedi sıpalar 😁 şimdi de inat etti yüzünü göstermiyor 😁 Doğumda göreceğiz ben pes ettim
ozi086 Merveilgaz ama ilk oğlumda son ana kadar kıza benziyor dediler ben hatta herşeyini çocuğun sarı yeşil yapmıştım iki cinsiyete de uyar diye 😁 sonuç erkek
betulalagoz Merveilgaz evet pipisi çok belirgin ama dedi kızlarda da çıkıntı olabiliyo bazen dedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde de erkeklik hormonlarıni vs gösterdi kesin erkek dedi
BernaOmer 262223-- Bizim tahminde bulunmadı 14 haftamızda sordum bacak arasını kapatmış dedi söylerdi 16 hafta olduk