aysuyenihayat Kızlar bu marketlerde satılan hazır noddle paketleri varya canım onlardan istiyo hep zararlı olduğunun bilincinde olduğum için erteliyorum sürekli ama galiba sonunda yiyeceğim aranızda yiyip zarar gören var mıııı
femme aysuyenihayat yaw şu şeyi bi ben sevemedim gittiii 2 sene belki daha fazla oldu kız kardeşim almisti evde yaptı kokusundan bi tiksinti geldi artik ne yagi kullanıyorlarsa daha da yemedim zaten Eger canınız çok istiyorsa biraz hefsiniz için yiyin ama fazlası zararlıdır yani o yağı sosu falan cok da iyi bisi değil gibi
Gizem1812 aysuyenihayat ben de cok severim hatta ozellikle marketteki cirkin olanlari 😂 henuz yemedim cok da canim istemedi ama bence bu kadar istiyosaniz bi tabak degil belki ama biraz yeseniz bisey olmaz bence. Cunku onlar normalde de zararliymis hamilelik disinda da yani. Ama ben bazen salam falan da tadina bakiyorum kokunca yanimdakiler yerken. Kucuk porsiyonlardan bisey olacagini sanmiyorum allahin izniyle 🙏 ama yine de karar sizin tabi
aysuyenihayat femme Tabi ki tercih meselesi benim eşimde hiç sevmez ne kokusunu ne kendisini hatta bana da yedirmiyo haklı olarak 😂 yersem gizli yicem
Babyykmz aysuyenihayat bende canm isticek diye korktm ama sonra soyle bir cozum buldum eger canim cekerse onun asil en zararli olan sosu o yuzden sosunu kendim hazirlayp makarnasini pisirme karari aldim 😀 ama daha canm cekmedi.hatta onun sosundan bin kat daha iyi olcagina eminim kendi yaptigmiz sosun
aysuyenihayat Babyykmz tabi ki o dediğiniz daha güvenilir ve daha doğru teşekkür ederim deneyebilirim 😍
Cihangirmom aysuyenihayat yok olmaz kuzum yani ben yedim cipsten tut jelibon o bu napim can isteyince