Zorrrannelik Kızlar kansızlığım çıktı. Doğumda az kaldığı için düzeltmemiz lazımmış iğne vericem dedi Dr. B12 iğnesi gebelikte bir sorun teşkil eder mi ?
Syma_07 Zorrrannelik seninle ikimiz hastaneye her gittiğimizde bişey çıkıyor 😂😂bugünde ben gittim tansiyonum yüksek çıktı kan idrar verdim gebelik zehirlenmesi olabilir dedi yarine kadar gözetim altına al tansiyonunu dedi bazı sonuçlarım çıktı enfeksiyon çıktı şimdilik 😌
Zorrrannelik Syma_07 ben kendimi hastaneye tapulucam az kaldı🤣🤣Ne arasan var hep nazar bundan iki hafta öncesi sapasağlamdim ahhjhgg
Zorrrannelik Syma_07 Aman dikkatli oll iyi bak kendine bebişe biz suanlik Yuvarlanma ya çabalıyoruz🤣ignede kaktircaklar Totomdan ahhg bihtikk bihtik vücudumda iğne degmedik yer kalmadig
Syma_07 Zorrrannelik yeminle bende oyle detaylı ulturasona bı girdim hepsi ard arda geldi suyumda az bugünde suyun az dedi doktor 😒
Zorrrannelik Syma_07 Bende detaylıda sonra başladı ne varsa Havuç ye bol su iç düzelir o su azlığı ama tansiyon sıkıntı dikkat et
Sk06 Syma_07 şeymaların kaderi bu demekki benimde tansiyon yüksek cıktı ilaç basladım dünde suyun biraz azalmış dedi. Saglıcakla bi kucagımıza alsak
Syma_07 Zorrrannelik senin haftan ileri yine benim daha geri ondan korkuyorum ya bişey olursa ya bebeği almak zorunda kalırlarsa diye sürekli düşünüyorum 🙁
Zorrrannelik Syma_07 giz süs beni sinirlendirme strese girip boş kuruntuyla etki yapma kendine hafatam ileri diye Bana olmucak diye bişey yok yada sana olcak diye öle syleri çıkar aklından
Syma_07 Zorrrannelik sağlıkla alırız inşallah kucağımıza ya ne biliyim Salak salak düşünüyorum bebeğim bir an önce kilolu olsun ne olur ne olmaz diye
Tugceilyasoglu Sk06 bende 29 haftalığım şuan 26. Haftamda doktor suyun az demişti havuç suyu içmemi söyledi yaklaşık 4 5 gün kadar sabah akşam içtim ve bol da su içtim normale döndü, yani korkacak hiçbir şey yok aslında ☺️
Sk06 31+3um suan dün gttigimde miktarı soylemedi yarın tekrar gidicem büyük ihtimal sürekli mi kaçak var tek seferlik mi onu anlamak için cagırdi
Sk06 Tugceilyasoglu havuç suyu iciyorum deveci armutu duydum onu yiyorum bide su iciyorum bol insallah fayda eder