aren3521 Kızlar Demir ilacı kullanmak zorunlu mu ben de çok bulantı yaptı kontrolüm de 2 hafta sonra 😞
Yazmelegi_ aren3521 bende de yapmıştı doktoruma dedim baska demir ilacı yazdı şükür o bulanti yapmiyor bana kullanman gerekiyor dedi
Minis122 aren3521 kullan canim bulanti yaptiysa ara ver kontrolumde baska bir ilac iste degistirsin ben ilk hamileligimde icmemistim.sezeryan olmal zorunda kaldim kansizlikdan sapsari oldum. Bunda kullaniyorum arada unutuyorum ama icmeye cabaliyorum
Yazmelegi_ Ginger_ demir ilaci bir yan adı kan ilacıymış kansızlık felan olursa onu önlemek içinmiş o yüzden 14.haftadan beri kullanıyorum ben
Ginger_ Yazmelegi_ geçmiş olsun canım kırmızı et balık ve kırmızı sebze meyve tüketmeni öneririm demir ilacına takviye açısından benim daha evlenmeden düşüktü de bu şekilde yükselmişti su içmek de kan oranını arttırıyor bu arada 🌸
Yazmelegi_ Ginger_ teşekkür ederim.🌸 Kırmızı et yiyemiyorum burnuma kokuyor balik ta ayni şekilde ama kan yapacak şeyler yemeye çalışıyorum birde bu ilacı kullanıyorum inşallah bir sıkıntım olmaz
Hilal2 Bende aynıydım tüm ilaçları denedim doktorum oroferon yazdı gece uyumadan içiyorum bi sorun olmuyor diğerlerini gece bile içsem ay aman aman