mrvmom Merhaba kızlar gebelikte taş yada kum döküpte geçiren var mı tavsiyeleriniz nedir bol su içmek dışında
Umrnkara mrvmom 5 aylık hamileyken ben kum dökmüştüm canım bol su içmek dışında pek bir tedavisi yok aslında. Çalıştığım için rapor almıştım ben, kusmalarım oluyordu onun için serum taktılar ve ağrın olduğunda parol içebilirsin demişlerdi.Çok geçmiş olsun
ucr13 @mrvmom 11 haftalığım geçenlerde kanlı idrar yaptım tahlillerim geneli temiz sadece idrarımda biraz kan çıktı doktor daha önce kum dökmüş olabilirsin onun kalıntısı olabilir dedi bel ağrım çok fazla oluyor sizin de öyle mi
mrvmom ucr13 benim kanlı değilde kasıklarım rahmim çok ağrıyor oturup kalkarken idrarımı yapamıyorum o dereceydi idrar tahlilinde belli oldu çok geçmiş olsun size de sanırım tek çözüm bol su içmek
mrvmom Umrnkara evet bende 6. Aya yeni girdim bol su içmemi tavsiye ettim size de çok geçmiş olsun ne kadar sürede geçirdiniz peki
Umrnkara mrvmom Çok şiddetli geçmedi çok şükür ağrılarım ilk 2gün vardı o da dayanılmayacak bir agri değildi. Ilk gun çok kusmustum. Ama 5 gün rapor yazmıştı doktor bol bol dinlendim
surfermom Umrnkara günde ne kadar su içiyordunuz acaba? Midem o kadar bulanıyor ki yeterli su içemiyorum. Ama bir yandan ağrılarım da var kum döktüğüm için 😞 çok zor.