iki_kizannesimom aman boş ver bir şey olmaz. Birkaç ay eksik kalsınlar. Benim kanamam sırf temizlikten Başladı zaten. 9. Haftama kadar kahve akıntım vardı ama kanamam yoktu. Annemin de hamilelikleri böyle olurmuş. Karın ağrısı akıntı batma falan. Ben de sandım ki benimki de öyle geçecek. Onun rahatlığı ile evi dip köşe temizledim. Evimiz de dubleks ve elektrikli süpürgeyi elimde aşağı yukarı taşıdım kanepeleri çektim baza altlarını falan her şeyi yaptım. O gece full sancılandım. Ertesi gün sancım hala devam etti. Ben kabız olduğumu düşündüm halbuki lavaboya da çıkmıştım. Ben de bağırsakalrkm yumuşasın diye ılık su içecektim mutfağa doğru gittim bi anda karnımda korkunç bi ağrı oldu ama tarifi yok. Olduğum yerde kalakaldım. Eşimde evde değildi o an. Yavaşça koltuğa uzandım o esnada hapşırmam geldi. Hapşırınca bi anda deli gibi kanamam başladı. 1 dakika içinde 2-3 tane günlük ped doldu. Sonra normla ped koydım hastaneye gidene kadar o da doldu. Sonrası geldi işte 1 buçuk ay devam etti. O yüzden kendimi zorlamıyorum hiçbir konuda.