Mvisss9 Benim az önce geldi travel aldım 780 liraya gayet hafif öyle zor değil yani katlanması falan ve kalitelide ben çok beğendim
Deletedmom308 ben bebek arabası almak konusunda kararsız kaldım sizce çok gerekli mi? mayısta doğum yapcam müstakil bi evde yaşıyorum. otomobilimiz var ama ben kullanmayı bilmediğim için tek başıma eşim olmadan dışarı çıkamam.hem bebek hem de arabasıyla otobüse binmem imkansız..Yürüme mesafesiyle gidip gezebileceğim bi yerde yok buralarda
mehtap28 Guldenn canim pazar günü civilin magazasina gidebilirsin cok indirim oluyo biz 2300₺ olan arabayi 1700₺ aldik
Gulsumk idemimek bende travel aldım henüz bebegimiz olmadığı için kullanmadık ama çok pişman oldum görüntüsü çok güzel ama katlayıp bir kenara koyamiyorsun , çok yer kaplıyor ve baya agir ben onu nasıl kullanicam hiç bilmiyorum 😕
asoplavix Ben joie pact aldım. Pusetini de aldım aynı markanın. Bebek arabasına puset takılıyor küçük bebekler için. Şuan öyle kullanıyorum. Artık baston arabaya oturabildiğinde pusetsiz kullanacağım. Katlanınca küçük oluyor omuzda taşınıyor falan. Fikir olur belki size de