mucizem___ Ummu1234 ben en son 26+3 de gitmiştim kontrole şimdi 28+1 iz daha gitmedim 30 da gideyim diyorum gec mi olur ya ve o hafta 1 kg cıkmıştı şimdi daha cok almıştır benim kız da tombalak olacak gibi 😂😂
DamlaDemir91 mucizem___ ben izmir.evet canım senin kızda topak olucak gibi maşallah 🙏 yoo geç değil bence ortalama 4 haftada bir gidiyorum bende.bende şimdi baktım 25+1 de gitmişim 808gr çıkmış.haftaya gidicem bende bakalım kaç olmuştur.inşallah sizin gibi topalak olmuştur bebişim 🤗
Ummu1234 mucizem___ geç olmaz ama ben arada devlet hastanesinede gidiyorum kontrole içim rahat etsin diye🤩 bende 31. Haftada gidicem kendi doktoruma
DamlaDemir91 Ummu1234 valla hiç belli olmaz canım benim dr 4.500 a kadar normal olur diyor ikinizinde sağlığı yerinde olsunda en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun tabi
Zln2152 Kızlarrr 26+2 iki günlük gebeyim bebeğim daha kaç güne kadarda hareketliydi ama iki gündür hissetmiyorum sadece dün gece bi kez hafif hissettim o kadar. Bugün hiç bir şey hissetmedim aynı durumda olan var mı?
DamlaDemir91 Zln2152 arada normal olabiliyor canım.ben yaklaşık 21-22 haftamdayken yaşamıştım.dr normal demişti.ama takipte kal tabiki yarında bi bak olmazsa git kontrole
mucizem___ Zln2152 ben de yaşadım aynı durumu 2 gün falan haraket hissetmedim sanki üzüldüm cikokata yedim bekledim mide yanmam oldu acaba zarar mı verdi falan neler neler doktora gidicektim az kalsın ama 3. Gün düzeldi şükür
Serap05 Zln2152 benimde o hafta öyle oldu çok şükür şimdi iyi 28+2 olduk dün akşama kadar durmadı bugün çok hisetim derinden hissediyorum
Zln2152 Serap05 sizinde o haftalarda böyle hareketsiz miydi? Böyle hareket etmeyince çok korkuyorum o an içime bir kuşku düşüyor ilk gebeliğimi de 26. Haftada kaybettiğim için eşim hep yüreğimde inşallah kötü bir şey yoktur 🥹
CeydaST mucizem___ 28+3 üz bizde bende de durumlar aynı. Bi de bacaklarım şişmiş işten gelince farkettim ayak bileklerimi üstü yumurta gibi şiş 🙄 ayaklarımın altı bile ağrıyor
mucizem___ CeydaST evet ayak şişliği benim de var corpalarım nasıl sıkıyor ayaklarım yanıyor resmen ayakkabılarım da sıkıyor 😂😂 komşumuz cok erken şimdiden şişmemesi lazım falan dedi ama
Serap05 Zln2152 benimde üç kaybım var dördüncü hamileyim kan sulandırıcı iğne oksapar dört binlik kullanıyorum yüzlük aspirin
Zln2152 Serap05 inşallah bu sfer sağlıkla kucağına alırsın canım. Çok zor evlat kaybı seni çok iyi anlıyorum benimde kaybım oldu şimdi en ufak bir şeyde elim yüreğimde hep bi korkuylayım bir an önce sağlıkla doğursaydık keşke
Zln2152 Serap05 deniyorum kuzum da toplanma olmuyor harekette pek hissetmiyorum anlamadım ki birşey yarında öyle olursa hastahaneye gideceğim
Serap05 Olmasa sitrese girmeyin gidin acile bakın doğumhane de baksınlar kalbine Allah’ın izniyle bişey olmaz korkmayın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Serap05 Mesala bebeğinizin hoşuna giden bişey varsa yiyin benim çayı çok sever diye içim dişim çay oldu