Gizemgksnmz Merhaba 35 haftalık hamileyim ama bebek gelişim olarak 2 hafta önde gidiyormuş kontrolde doktor doğum pozisyonu almış dedi ve ben çok ağır grip oldum parol dışında ilaç vermedi doktorum. Bir an önce iyileşmek istiyorum. Ben iyileşmeden doğacak diye çok korkuyorum. Öksürük ve hapşurmam da çok var. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
helin2173 Gizemgksnmz nasıl oldunuz bir çözüm buldunuz mu bende sizinle aynı durumdayım ağrıdan duramıyorum. En son hastaneye gidip serum almayı düşünüyorum
Gizemgksnmz Portakal suyu içiyorum günde 2 kere nazal burun yıkama yapıyorum bulunduğum odada hava nemlendiricisi kullanıyorum hatta nebulizatöre serum fizyolojik koyup onu bile soludum banamısın demiyor
Gizemgksnmz helin2173 burun tıkanıklığı için hamilelere özel burun spreyi kullandım bulunduğum odada hava nemlendiricisi çalıştırdım hep çünkü bulunduğum yerde doğal gaz yok klima ile ısınıyoruz ve çok boğaz burun kuruluğu yapıyor bol bol dinlendim bol su içtim ağrım oldukça parol kullandım çok şükür iyiyim şimdi ara ara hormanlardan kaynaklı burun tıkanıklığı oluyor sadece
mrvsrcn Gizemgksnmz ya bende 13 haftalık gebeyim ölüyorum resmen 5 gündür geçmiyor da her şeyi yapıyorum olmuyor artık öksürmekten burun temizlemekten karnım acıdı :(
Gizemgksnmz mrvsrcn benimde doğuma son 10 gün kaldı tekrar hasta olmamak için aşırı dikkat ediyorum inşallah tekrar olmam
Lazistan Zencefil ,bal,limon karışımlı çayı deneyin tabi doktorunuza danışıp için ben hem kadın doğum doktoruma hem diyetisyen doktoruma danışıp içtim çokta iyi geldi 🌸✨