aysesmsk_ Hamilelikte lansor kullanan var mı ? Kullanıp kullanmamakta kararsızım kızlar sizin fikirleriniz nedir ?
2022bebeki aysesmsk_ lansor değil ama talcid gaviscon kullanılıyor die biliyorum doktorunuza danışmakta fayda var
Cansu0655 aysesmsk_ gastritim var ve kusmalar dan mahvoldum ama benim doktorum önermedi ve kullandırmadı onun yerine rennie gaviscon önerdi doktoruna danış bence
Yagmurkoksal_61 aysesmsk_ doktorum verdi 1 gafta önce geceleri mide yanmasından uyuyamıyodum gaviscon vs fayda etmiyodu anında kesti valla sbah aç karnına bitane içiyorum
PSerenity aysesmsk_ ben gebelikten önce kullanıyodum ilk kontrolümde sormustum lansor önermiyoruz dedi ama 26.haftada pulcet verdi o çok iyi geldi bana
aysesmsk_ @2022bebeki doktorum önerdi ama kararsız kaldım.. Bebeğe bi zararı olur mu dedim doktorum olmaz dedi ama bi kullananlarada danışmak istedim
bebekananas Aile hekimim mide rahatsızlığımdan dolayı lansor vermişti hamileliğinde de kullanabilirsin bir sorun olmaz demişti ama bana faydası olmedı orası ayrı bir mesele
aysesmsk_ @bebekananas anladım bünyeden bünyeye göre değişiyor tabi bende kullanmadan bilmiyorum tabi işe yarar mı daha önce şurup vermişti ondan midem bulanıyor diye içememiştim 😓
arzu3525 Gavıscon verdi banada doktorum kullanıyorum bir sıkıntı yok en azından biraz da olsa rahatlatıyor
Bademmm Merhaba ben kullanıyorum çünkü gaviscon rennie falan bana fayda etmedi dr verdi şükür kurtuldum
aysesmsk_ @Cansu0655 zaten doktorum önerdi kullan dedi ama bende hemen kullanmak istemedim geçer diye deneyen arkadaşlarımız varsa bi danışayım dedim teşekkür ederim🌷
aysesmsk_ @PSerenity benim de aksine doktorum kullanabilirsin bir sakıncası yok dedi demek ki doktordan doktora fark ediyor 🤷🏼♀️