adatuna Kızlar mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı ne zaman bitti 😢 hiç bitmeyecek gibi geliyor bana.
Sumyduman adatuna 5. Haftada başladı 16. Haftadayım tamamen kesildi bitti diyemiyorum ama ilk başlardaki gibi değil tabiiki. En azından ayvaydı tuzluydu derken bastırıyor acıkmamak lazım. Sürekli bir şeyler yemek zorunda olmaktan bıktım 😄
Hnfe_sltan0332 adatuna hamilelikten itibaren mide bulantısı vardı şuan 19+4 devam ediyor ama azaldı biraz ilk 3 aya göre prilam kullanıyorum bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama zamanla azaliyir hiç gecmesede
Zehross03 Brc9 11 de arttımı peki bende 11 e girdim bu hafta ultrasona göre 12 hafta ama aşırı azdı resmen kusmaktan uyumuyorum :(
Brc9 Zehross03 günüm günümü tutmuyor gece ve sabah bulantılarım oluyor bazen iyiyim bazen çok kötü iki gün önce mesela gebeliğimin en zor günüydü çok zor :(
Pemberuya adatuna 6. Haftada başladı 14. Haftaya kadar ama sabahtan akşama kadar😪 sonra bikaç kez ara ara oldu geçti kuzum
Zehross03 Brc9 bende aynı akşama doğru başlıyor bulantı gece azıyor çok zor inşallah 9 ay falan sürmez şunu yap diyemiyorum yok hiç bir çaresi yok çünkü kansere bulmuşlar çözüm buna yok
Merve0901 adatuna sanırım 5. Haftaydı. 1 ay veya 1 buçuk ay sürdü. Kusma olmadı Allahtan ama bulantı da fenaydı 😩
Kalendermesrep Hiç başlamadı. İleriki haftalarda başlar dediler, hala yok. Doktora sordum sorun yok, olmayabilir dedi.
bbh-20 adatuna 7.hafta başladı 20den sonra azaldı ama hiç bitmedi şuan 37+1 oldum hala geceleri ilaç içmeden uyursam sabah kusuyorum 😔
Zeynepz adatuna ilkinde 7 de başladı 17 civarı bitti ikincide yani şimdi 5 haftalıkken falan başladı şuan 18 haftalığız bi haftadır tamamen bitti yine aynı yani çok şükür
Eylul_- Benim de 7 8 gibi basladi 11 de pik yaptı şuan 12 deyim sabahları asla birsey yiyemiyorum öğlene kadar, sonrasında ekmek gibi bastıracak şeyleri ancak yiyorum. Bulantı hep vardı ama kusma bu şekilde umarım biter :(